Contact
Noem 1 reden waarom je het niet zou proberen…

Bij fitnesscentrum Body Health Center in Mechelen heb je niets te verliezen!

Fitnesscentrum Body Health Center in Mechelen is niet zomaar een fitnessclub zoals vele andere, want bij ons train je nooit alleen! Je zal altijd wel een bekend gezicht herkennen in onze fitnessruimte, maar ook onze medewerkers volgen je inspanningen en vorderingen op de voet. Het zal dus zeker niet lang duren voor je je in onze fitnessclub helemaal thuis voelt.

Iedereen is trouwens welkom! Mannen & vrouwen, jong & oud, zowel beginners als ervaren sporters! Al reserveren we de fitnessruimte en de zware toestellen voor +16-jaringen om een gezonde groei zeker niet in het gedrang te brengen.

Een fitnesscentrum voor beginnende sporters én voor ervaren bodybuilders.

Ben je nog maar net aan je figuur of je conditie beginnen werken en is dat maatje 36 of die six-pack waar je van droomt nog niet in zicht? Don’t worry! Wij begeleiden je namelijk stap voor stap!

Gezond sporten en blessures vermijden, dat vinden we erg belangrijk. Daarom werken we altijd een persoonlijk trainings- of voedingsschema voor je uit, helemaal op maat van je doelstellingen en je beschikbare tijd om te sporten, maar ook rekening houdende met je huidige conditie en eetgewoonten.

We werken een schema op maat voor je uit om je figuur te corrigeren of om je sportprestaties te verbeteren, en daar zit zowel een trainingsschema als een aangepast voedingsplan (eventueel met voedingssupplementen) in verwerkt. Dankzij dit persoonlijk schema kom je in ons fitnesscentrum nooit met rode kaken te staan. Je verlegt wel je grenzen, maar het is niet de bedoeling dat je ze overschrijdt, want alleen door gezond te sporten, ben je zeker van resultaat op lange termijn. Wij beloven je dus een uitdagend, maar haalbaar programma!

Ben jij wél een actieve sporter of al een heuse krachtpatser, dan kom ook jij bij Body Health Center aan je trekken. In ons fitnesscentrum vind je namelijk heel wat verschillende fitnesstoestellen die je limieten met plezier zullen aftasten!

Fitness altijd hetzelfde en snel vervelend?

Niets is minder waar! In je persoonlijke schema voorzien we een afwisselende mix van cardio, power en figuurtraining. Onze medewerkers staan bovendien klaar om de werking van elk fitnesstoestel aan je uit te leggen.

What’s your ambition?

Cardio training: Kan je conditie wel een extra boost gebruiken? Eens je onze cardio uithoudingsoefeningen hebt afgewerkt, kan je de wereld aan!
Power training: Alleen mannen met spierballen zijn krachtpatsers? Met aangepaste power training kan iedereen (ja, ook vrouwen) kracht opbouwen!
Figuurtraining: Denk niet alleen aan afslanken! Met figuurtraining en BBB-oefeningen krijg je niet alleen een slanker silhouet, je vormen worden ook strakker afgelijnd en je favoriete lichaamsdelen krijgen extra aandacht.
Bodybuilding: In ons fitnesscentrum vind je nog echte klassiekers, fitnesstoestellen zonder technologische snufjes die het uiterste van je vragen!  Push the limit en bouw aan het lichaam van je dromen.

Fitness is duur? Niet bij ons!

Bij fitnesscentrum Body Health Center in Mechelen maken we sport toegankelijk voor iedereen, ook qua prijzen. Verwacht je hier vooral niet aan ingewikkelde abonnementen en toeslagen, want fitnessen bij Body Health Center is voordeliger dan je denkt.

 

enkele beurt

7,00 euro

10 beurtenkaart

60,00 euro

maandabonnement 

35,00 euro

studenten

25,00 euro (op vertoon van een geldige studentenkaart)

jaarabonnement

320,00 euro en daar krijg je een leuk geschenk bij

Bij ons betaal je bovendien geen inschrijvingskosten en we vragen geen domiciliëring. Wij geloven namelijk in eerlijke en transparante fitness prijzen!

Ben je er klaar voor?

Trek je sportschoenen aan en kom fitnesscentrum Body Health Center in Mechelen ontdekken. Je hebt niets te verliezen want je eerste bezoek is helemaal gratis!

Contacteer ons!015/70 00 22