Contact
Een strak plan voor een strak lijf

Powerlifting in Mechelen? Bij Body Health Center zit je zeker goed!

Ben je niet zo sterk als je zou willen of droom je ervan om binnenkort met indrukwekkende spierballen en een strakke six-pack te kunnen pronken? Met powerlifiting van het Body Health Center in Mechelen heb je in geen tijd extra spierkracht!

Samen met jou werken we een persoonlijk trainingsschema uit waarin we een gevarieerde mix van oefeningen met gewichten voorzien om je spieren optimaal te ontwikkelen en maximaal kracht op te bouwen. Doordat we voor je powerlifting ook een maatwerk trainingsprogramma voor je uitwerken, behaal je sneller resultaat dan je denkt. Het trainingsschema is namelijk op je lijf geschreven. Het zal je spieren de nodige uitdagingen geven, maar zal ze niet overbelasten. Over de limieten trainen en een sportblessure oplopen, dat helpt je niets vooruit, toch?

Je persoonlijke schema bevat niet alleen een reeks aangepaste oefeningen, maar ook een gedetailleerd voedingsplan. Eerst gaan we samen analyseren wat en hoe je nu eet en dan werken we een aangepast voedingsadvies voor je uit. Volg je je voedingsschema op de voet, dan zal ook je voeding ertoe bijdragen om je figuur te corrigeren of je sportprestaties te verbeteren. We schrijven neer wat je best wanneer eet en welke voedingssupplementen je eventueel aan je maaltijd kan toevoegen.

Klinkt interessant, denk je? Dan is er goed nieuws!

Wanneer je komt powerliften bij Body Health Center in Mechelen, krijg je je persoonlijk trainings- en voedingsschema namelijk helemaal gratis! Wij vinden het namelijk belangrijk dat je in onze sportschool de resultaten behaalt die je vooropgesteld had, binnen de voorziene tijdsspanne en dat alles op een gezonde en doordachte manier. We begeleiden je dan ook stap voor stap om je targets te behalen.

Bij powerlifting zullen we ook extra nauwlettend in het oog houden dat je je limieten niet overschrijdt of met gewichten traint die nu nog boven je capaciteiten liggen. We hebben heel wat authentieke fitnesstoestellen in huis die bewust NIET over allerhande technologische snufjes beschikken zodat je op old-school manier gewichten kan heffen. Dat is bijzonder aangenaam, maar opgepast, want deze toestellen kennen geen genade! Ze vragen het uiterste van je spieren, maar voor de doorzetters leveren ze ook optimaal resultaat!

Benieuwd of powerlifting bij Body Health Center in Mechelen iets voor jou is? Kom gerust eens kijken en test het zelf. Je eerste bezoek aan onze fitnessruimte is gratis en ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contacteer ons!015/70 00 22