Contact
En wat na je work-out?

In onze sportschool in Mechelen kan je ook even ontspannen na je inspanning!

Na een stevige work-out heb je vast wel zin in een verfrissing. De cafetaria van sportschool Body Health Center in Mechelen is de ideale plek om even tot rust te komen en te ontspannen.

Geniet eerst van een deugddoende douche, want daarna kan je in de cafetaria terecht voor een verse proteïnenshake om je spieren te laten recupereren, een verfrissende AA of Aquarius energy drink of een andere frisdrank. Voor de kleine honger hebben we ook gezonde energy bars voor je klaar liggen. In onze cafetaria vind je altijd wel wat lekkers om even te bekomen.

In de cafetaria is er ook gratis WiFi. Je kan dus meteen even op Facebook checken waar je vrienden uithangen en hen uitnodigen om samen met jou naar een sportwedstrijd op tv te komen kijken of om samen een glas te drinken. Onze sportschool ligt vlakbij de vaart in Mechelen en is dus vlot bereikbaar om even met je vrienden af te spreken en bij te kletsen.

Zijn je vrienden even sportief als jij, dan kunnen ze ook met de fiets naar onze sportschool afzakken. In onze garage staan hun fietsen veilig opgeborgen terwijl jullie samen genieten van een gezond drankje en een gezellige babbel. Zijn zij iets minder sportief aangelegd, dan is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De cafetaria van onze sportschool is gewoon een leuke en gemakkelijke plek om af te spreken.

Of wou je liever even alleen ontspannen op de zonnebank?

Onze leden kunnen voor 5,00 euro per beurt (of 45,00 euro voor een tienbeurtenkaart) in onze sportschool niet alleen aan hun conditie werken, maar ook aan hun zomers tintje. Niet-leden zijn trouwens ook welkom om onze zonnebank te gebruiken voor 6,00 euro per beurt of 55,00 euro voor een tienbeurtenkaart.

Tot binnenkort bij Body Health Center dan? Of check je liever eerst even onze eigen Facebookpagina?

Contacteer ons!015/70 00 22